Tuesday, September 7, 2010

Adam's 1st Besday GA by ZuraZari

Aku nak join la GA dari ZuraZari ni. Memandangkan memang si Rayyan ni memang gila kentang pegang stereng.

Kalau nak tau syarat untuk join, boleh klik sini atau klik banner di side bar ok.

Oh yer, syarat kena pic baby pegang stereng yer.



.

.

.

.

.

.


Nama: Muhamad Rayyan Danish
Umur dalam picca: 6 bulan

Umur Sekarang: 10 bulan

Rayyan ada banyak pic pegang stereng. Tapi amik jela yang ni. Yang lain semua ada gambar aku kat blakang. Masa ni die tak bole berdiri betul pun. Hehehe.. Dok nak melompat jek pegang stereng.

Tarikh tutup adalah pada 10.10.10. Yeay!

6 comments:

  1. amboiii rajinnya joint contest...hahaaa good luck ya Rayyan... kalau menang share hadiah dgn Danial erk... heheeee

    ReplyDelete
  2. Bos takde. Layan je semua. Bole bole. Kalau menang la. Hahahha

    ps: cakap orang. awak pun sama.

    ReplyDelete
  3. insyaALLAH kalo ader rejeki eh...

    hehehe..
    tq for join my GA=)

    ReplyDelete
  4. hi there! nama anak kita sama. rayyan. but my son's full name rayyan mikhail mineka.
    nice blog. do visit mine too!! :)

    ReplyDelete
  5. Hi Kasma, will do. TQ for drop by.

    ReplyDelete

Takkan baca je kot? Komen tak nak?