Friday, May 3, 2013

Marilah Mengundi!




Hah semangat rasanya nak mengundi Ahad ni. Daftar dah lama. Tapi ni baru first time nak gi mengundi. Dah semak kat mana nak mengundi?

Sila ke sini yer. http://daftarj.spr.gov.my/

Mak aku, abah aku, adik adik aku Apis dengan Wan, kami semua mengundi tempat yang sama. Sebab pakai alamat rumah yang sama kan. Adik adik yang lain semua belum cukup umur lagi.  Tapi Encik Tingkerbell plak pakai alamat sekarang. So, terpisahlah kami. Nasib lah bukan sampai kat Johor ke Perak ke. Hehehe...



Selamat mengundi yer!


p/s: Mengandung sakit sakit ni pun semangat nak pergi. Rasanya kalau pregnant, diorang bagi keutamaan dulu kannn..

Thank you for spending time reading this entry yaw!

2 comments:

Takkan baca je kot? Komen tak nak?