Thursday, October 7, 2010

Shaira's Wedding

Shaira's wedding at Grand Ballroom, Sunway Hotel & Spa on 03.10.10. Supposedly letak picca pengantin kan? Tapi unfortunately picca jemputan (staf TRC) yang banyak. Pengantin jauh sangat. Kamera plak cikai. Ni pun cilok picca Eza dari FB. Hehehe...

Anyway, pengantin memang sangat² gorgeous dan sangat cantik. Sorry takde pic yer Shaira. Tahniah buat pengantin baru...

Shairah Binti Abdul Rahim
dan suami
Razman Bin Dato' Rahim

Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Ni sedikit sahaja pic yang aku masukkan k. Bukan ade gambar pengantin pun. Hehehe...

Rayyan yang dah boring nak balik. Dah la Encik Tingkerbell takde. Kami berdua je ni datang.
Masa nak balik. Semua gila posing.

Gambar posing gile banyak kot. Semua gila nak jadi model nih.

Rayyan dengan tuan punya kamera, Cik Eza. Sorry Eza, Rayyan dah mengantuk sangat time ni...
...dengan Cik Misya si BG.

Ape lah Rayyan, senyum tapi pakai puting. Hilang macho.

OK, posing terhebat diberikan Rayyan.

Hebatla sangat. Cheh!~

4 comments:

  1. gmbr rayyan yg pertama ade mulut org eh??? kt belah kiri..mulut ko ke??haha

    ReplyDelete
  2. sume gmbr rayyan mesti ade gigi or mulut ko eh..hahaha

    ReplyDelete

Takkan baca je kot? Komen tak nak?