Saturday, April 14, 2012

Aktiviti Hujung Minggu - 8 April 2012

Ahad lepas, 8 April 2012, kami 3 beranak pergi wedding kawan sepejabat Encik Tingkerbell kat Keramat. Selamat pengantin baru diucapkan kepada pasangan pengantin. Tak ingat nama laaaa. Hehehehehehe

Dalam kereta 1.

Dalam kereta 2.

Sempat snap pic Rayyan dan Encik Tingkerbell.


Espression muka anak ngan bapak sama je.

Masa balik dari wedding tu, DJ radio mainkan lagu Awan Nano nyanyian Hafiz. Rayyan yang tengah berdiri tiba-tiba buat gaya berlari secara slow motion. Serius comel gila weih! Rugi tak amik video. Dia tau, kalau lagu Awan Nano je, mesti dia teringat video klip Hafiz berlari secara slow motion kat tepi pantai tu. Hehehehehehe...

Rayyan dah pandai mengajuk dah sekarang.

Masa balik pergi ke kereta, nampak slogan menarik di sekolah rendah kat Keramat ni. Teringat kat Ikah. Hehehehe... Ikah, I know you get what I mean.

A Thousand Miles.

Sampai rumah dalam pukul 3 cenggitu. Petang pukul 6 tengok wayang, dah beli tiket online pagi tu tajuk Jangan Pandang Pandang. Tayangan pukul 6:10 petang kat TGV Wangsa Walk. Ada la masa nak rehat jap kat rumah. Lagipun rumah dengan Wangsa Walk tu 5 minit je. Dekat sangat. Cuma jadi lambat sebab cari parking. Petang memang confirm FULL parking. Tapi nasib dapat Encik Tingkerbell yang pandai cari parking. Hehehehehe...


Dah kata dah, muka anak ngan bapak sama jek!

Sempat la snap pic jap dalam panggung sebelum start movie. Aktiviti wajib sebelum tengok wayang. Hahahahahaha...




Komen aku tentang cerita Jangan Pandang Pandang ni adalah kelakar gak la boleh tahan. Tapi aku suka cerita ni sebab ada Zizan. Aku kan minat gila kat Zizan tu. Laki aku pun naik fedup ngan aku sket sket Zizan sket sket Zizan. Huhuhuhuhu

Aku bagi 4 bintang untuk cerita ni. Cerita ni semuanya memang tak logik tapi bole la nak buat gelak gelak di hujung minggu. Lagipun markah banyak ni sebab ada Zizan la, ape lagi. Hahahahhaha..

Nas-T berlakon pun boleh tahan kelakor gak. Pendek kata tengok cerita ni kalau tak gelak tak sah la. Hehehehehehe..

Actually entri ni aku nak post dulu sebelum entri ni, tapi lambat plak. Takpelah.




p/s: Ikah ni gedik la nak dekat 100 kali tukar link blog. Lempang kang!


Thank you for spending time reading this entry yaw!

1 comment:

Takkan baca je kot? Komen tak nak?